Політика конфіденційності

Збір та використання персональних даних

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікова або може бути конкретно ідентифікована.

Персональні дані відвідувачів використовуються відповідно до Закону України №2297-VI от 01.06.2010 «Про захист персональних даних».

Компанія «Япона Мать» (далі Компанія) докладає всіх зусиль для забезпечення та захисту вашої конфіденційності. У цьому повідомленні про конфіденційність зазначено підстави для опрацювання персональних даних, які були отримані від вас або надані компанії у зв'язку з нашою процедурою прийому на роботу. Щоб дізнатися про наші принципи й способи опрацювання та використання персональних даних, уважно ознайомтеся із цією інформацією.

Ми іноді використовуємо процедуру подачі заяв про прийом на роботу через інтернет. У такому разі система опрацьовує персональні дані як обробник даних від нашого імені. Якщо ви заповнюєте анкету на отримання оголошеної нами вакансії, ваші персональні дані будуть опрацьовуватися відповідно до цього повідомлення про конфіденційність, а також повідомлення про конфіденційність, опублікованого на нашому веб-сайті адреса сайту.

Ваші персональні дані

Ми здійснюємо збір та опрацювання даних, які ви надаєте під час заповнення анкети на отримання вакансії. До них належить інформація, що надається через веб-сайт вакансій, електронною поштою, особисто на співбесідах і/або в будь-який інший спосіб.

Зокрема, ми будемо опрацьовувати персональні дані, які ви нам надасте, наприклад ім'я та прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону.

Ціль опрацювання даних

Нижче перераховані цілі використання нами ваших персональних даних:
• Розгляд вашої анкети щодо вакансії, з приводу якої ви заповнили цю анкету
• Розгляд вашої анкети щодо інших вакансій.
• Звернення до вас щодо подальшого працевлаштування.

Зберігання ваших персональних даних

Ми вживаємо належних заходів для гарантування безпеки всіх персональних даних, у т. ч. для запобігання випадкової втрати, несанкціонованого використання персональних даних або доступу до них. Доступ до ваших персональних даних мають лише особи, які його потребують для виконання їхніх робочих обов'язків. Ці особи будуть опрацьовувати ваші персональні дані лише із застосуванням дозволених способів і дотриманням конфіденційності.

Взаємодія Компанії з третіми особами стосовно персональних даних

Компанія не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства. Компанія розуміє, що особиста інформація є цінністю фізичної особи, тому вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів.

Місце зберігання ваших персональних даних

У разі зберігання ваших персональних даних у наших власних системах ми використовуємо для цього захищені сервери.

Строк зберігання ваших персональних даних


Персональні дані зберігаються терміном не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки. Ваші персональні дані буде видалено на підставі письмової вимоги, отриманої нами від вас.

Безпека неповнолітніх

Сайт не призначений для неповнолітніх користувачів. Ми дуже серйозно ставимось до питань безпеки, особливо щодо осіб, які не досягли повноліття, у зв'язку з чим звертаємося до батьків із закликом пояснити своїм дітям про проблеми безпеки і Інтернеті, про їх конкретну мету і потребу у використанні Сайту.

Контактні дані

З приводу будь-яких питань, зауважень і вимог щодо цього повідомлення про конфіденційність звертайтеся до нас за адресою електронної пошти - japanmam.hr@gmail.com


Made on
Tilda